Resultaten voor freelance marketeer uurtarief

 
freelance marketeer uurtarief
Freelance marketeers zien hun uurtarief in twee jaar tijd met 23 procent dalen Emerce.
Freelance marketeers zien hun uurtarief in twee jaar tijd met 23 procent dalen. Nieuws 29 juli 2015 0733: Freelance marketeers zien hun uurtarief in twee jaar tijd met 23 procent dalen. Uit de in het afgelopen jaar uitgebrachte offertes op Hoofdkraan.nl blijkt dat er rake klappen zijn uitgedeeld onder freelancers.
Freelancers Tarievenonderzoek 2017 Hoofdkraan.nl.
Ondanks het lage gemiddelde uurtarief denkt Goossens dat het vanaf nu alleen nog beter kan worden. Met" een nieuw kabinet op komst lijkt er snel meer duidelijkheid over de Wet DBA te komen en als het werkloosheidscijfer als graadmeter voor freelance kansen mag gelden, dan moet er komende jaar groei mogelijk zijn."
Freelancers Tarievenonderzoek 2015 Hoofdkraan.nl.
Freelancetarief opnieuw in zwaar weer. Freelance marketeers zien hun uurtarief in 2 jaar tijd met maar liefst 23% dalen. Uit de in het afgelopen jaar uitgebrachte offertes op Hoofdkraan.nl blijkt dat er rake klappen zijn uitgedeeld onder freelancers. Met name de freelance marketeers zijn hard getroffen.
Consultancy nieuws Consultancy.nl.
Selecteer een onderwerp. Adviesbureau opgericht Arbeidsvoorwaarden Bedrijfsvoering Benoemingen Carriere Consultancymarkt Detachering Evenementen Faillissementen Financiele cijfers Interim Management Intern advies Interviews MA Mijlpalen Modellen Raamwerken MVO Nieuwe vestiging Opleiding Training Opmerkelijk Partnerships Projecten Rankings Awards Sponsoring Tarieven Traineeships Vrouwen in consulting ZZP Freelance.
Wat is het uurtarief van een freelance online marketeer?
Je bent hier: Home / Veelgestelde vragen / Wat is het uurtarief van een freelance online marketeer? Wat is het uurtarief van een freelance online marketeer? Dat ligt eraan. Als je hier bent gekomen omdat je op zoek bent naar een zo laag mogelijk uurtarief dan moet ik je teleurstellen.
Salaris en tarief van een Online marketeer Mijnzzp.nl.
Wij vinden deze informatie door internet in de gaten te houden. Wat verdient een Online marketeer als zelfstandige? Een Online marketeer factureert ongeveer 75 per uur ex BTW. Wat verdient een Online marketeer in loondienst? Startsalaris zonder ervaring ongeveer 2.500 bruto per maand.
Tarieven freelancers in PR en Communicatie fors hoger dan die van marketeers.
Dat blijkt uit onderzoek van Hoofdkraan.nl, een online platform voor freelancers in de zakelijke dienstverlening. Vooral de freelance marketeers zijn hard getroffen. Zij verdienen in 2015 gemiddeld 48 euro per uur, terwijl dit tarief in 2014 nog op 62 euro per uur stond. Opvallend is dat juist freelancers in PR en Communicatie er zeer positief uitspringen. Hun gemiddelde uurtarief steeg in 2015 met 17 procent ten opzichte van het jaar ervoor. Vroeg een specialist in PR en Communicatie in 2014 43 euro per uur, in 2015 was dat 51 euro. Ze zijn daarmee de best betaalde freelancers in de marketingcommunicatiesector. Gemiddeld vraagt een ZZP 39; er in PR en Communicatie 5 euro per uur meer dan zijn collega van marketing. Ook de doorgaans goedbetaalde marketingstrateeg vraagt daarmee minder per uur dan zijn communicatiecollega. Eén euro om precies te zijn 51 vs 50. Over de gehele branche van online marketeer tot strateeg daalden te uurtarieven licht.
Welk tarief rekenen andere zzp'ers? Kijk of jouw tarief overeenkomt met dat van je concurrenten ZZP Servicedesk.
De sector Financieel Administratie vraagt 10 procent meer dan vorig jaar. De beroepsgroep Tekst Vertaling blijft, ondanks een stijging van 8 procent, ver onder het gemiddelde met in 2018 een uurtarief van 39 euro. Zelfstandigen in Groningen blijken het hoogste uurtarief te vragen van heel Nederland.

Contacteer ons