Zoeken naar tablet toevoegen aan google account

 
tablet toevoegen aan google account
Accounts toevoegen en gebruiken op uw apparaat Google Play Help.
U moet een Google-account aan uw apparaat toevoegen om items via de Google Play Store-app te downloaden en te kopen. U kunt de onderstaande stappen herhalen als u meerdere accounts aan uw apparaat wilt toevoegen. Een of meer Google-accounts toevoegen. Maak een Google-account als u dit nog niet heeft gedaan. Open de app Instellingen van uw apparaat. Tik op Accounts Account toevoegen Google Volg de instructies om uw account toe te voegen.
Een account toevoegen of verwijderen op Android Nexus Help.
Een account toevoegen of verwijderen op Android. U kunt accounts toevoegen aan uw Android-telefoon of tablet. Wanneer u een account toevoegt, wordt de aan dat account gekoppelde informatie automatisch gesynchroniseerd met uw apparaat. U heeft een account op uw apparaat nodig om apps te downloaden vanuit de Google Play Store.
Accounts koppelen aan en verwijderen van je Android tablet TabletGuide.nl.
Deze optie is niet verplicht. Via Instellingen Accounts Account toevoegen selecteer Google account. Je kunt via de tweede methode meerdere Google accounts koppelen aan één tablet. Let op: een Google account toevoegen kan alleen als de Android tablet door Google gecertificeerd is.
Android tablet koppelen aan google account Algemene Vragen over Android.
22 augustus 2011. Begrijp ik goed dat jouw vraag is: Hoe koppel ik mijn tablet aan mijn Google account? Zo ja, klik op Apps Instellingen Accounts synchronisatie, klik rechtboven op Account toevoegen. Nu kun jij je Google account aan de tablet toevoegen.
Meerdere accounts beheren Uw privacy en beveiliging beheren Voor iedereen Veiligheidscentrum Google.
Uw Google-account nog veiliger maken Privé op internet surfen Uw Google-account zoals u het wilt Een melding ontvangen als uw naam op internet verschijnt De gegevens beheren die zijn opgeslagen in uw Google-account Uw Google-account nog veiliger maken. U kunt een extra beveiligingslaag aan uw Google-account toevoegen door authenticatie in twee stappen in te schakelen. Als u dat doet, stuurt Google een toegangscode naar uw mobiele telefoon wanneer iemand vanaf een onbekende computer probeert in te loggen op uw account.
Een apparaat toevoegen aan de Google Play Store wikiHow.
Hier zie je alle accounts die op dit moment zijn verbonden met het apparaat. Tik op Account toevoegen. Je krijgt een lijst te zien met accounts die je kan toevoegen. Tik op de optie Google. Hiermee kan je een Google-account toevoegen aan het apparaat.
E-mail toevoegen en instellen op je Android tablet Tablets Magazine.
Er zijn op een Android tablet drie mogelijkheden om je e-mail toe te voegen en in te stellen. Je kunt via de instellingen van je tablet een account toevoegen met de gegevens van je e-mail, je kunt in de betreffende e-mail applicatie op je tablet alle gegevens instellen, en je kunt voor sommige diensten een losse applicatie in de Play Store downloaden. Deze derde optie is afhankelijk van de provider/dienst die je gebruikt. Zo heeft bijvoorbeeld Yahoo een eigen e-mail applicatie voor Android. Gmail instellen op je Android tablet. Het instellen van je Gmail account is een vrij eenvoudig proces aangezien Google of de fabrikant van je tablet in de meeste gevallen een Gmail-app reeds voor je geïnstalleerd heeft. Deze app, te herkennen aan de enveloppe met de rode M erin, kun je openen waarna alle gegevens ingevuld kunnen worden.
Meerdere accounts beheren op één Android-tablet Computer Idee.
Hier staat in ieder geval het hoofdaccount. Deze heb je aangemaakt toen je de tablet voor het eerst opstartte. Om een account toe te voegen, tik je op het plus-icoontje rechts bovenin. Extra gebruiker toevoegen. Je krijgt nu de keuze tussen het toevoegen van een Gebruiker of vanaf Android 4.3 een Beperkt Profiel.

Contacteer ons