Resultaten voor telefoon toevoegen aan google account

 
telefoon toevoegen aan google account
android telefoon koppelen aan google account Algemene Vragen over Android.
Bewerkt 3 maart 2011 1324.: weet iemand toevallig hoe ik mijn Android telefoon kan koppelen aan mn google account? want anders kan ik geen apps installeren van urlhttps//market.android.com//url: want normaal zou er zo'n' vierkant met allerlij zwarte pixel dingetjes naast de app staan maar die staan er niet meer en de site heeft een verkeerd certificaat ofzo. Lid sinds 16 augustus 2010. 3 maart 2011. Kijk eens bij instellingen Accounts en synchronisatie Account toevoegen.
Google-account: apparaten beheren die toegang hebben.
Ook is het mogelijk om een tweestapsverificatie in te schakelen, waardoor je account nog veiliger wordt. Hiermee wordt er bij het inloggen ook gevraagd naar een code, zodat mensen meer moeite moeten doen om in te breken op jouw account. Overigens kun je ook Google Prompt instellen, waardoor je alleen een bevestiging op je smartphone hoeft te geven. In plaats van een code klik je op de bevestiging en log je net zo veilig in. Google maakt inloggen makkelijker dankzij een pop-up op je iPhone. Google Prompt is een makkelijke manier om in te loggen bij je Google-accounts. In plaats van het intikken van een code hoef je alleen toestemming te geven bij een pop-up. Google Mijn Activiteit. Nog een leuke aanvullende tip: als je wilt weten wat jij zoal op Google-websites hebt gedaan, dan kun je daarvoor de pagina Mijn Activiteit bekijken. Dit is een pagina waar je je persoonlijke informatie kunt regelen en advertenties kunt weren. De Mijn Activiteit-pagina is de centrale plaats waar Google alle informatie toont, die het over je verzamelt. Je kunt dit per onderdeel aan of uitzetten.
Accounts toevoegen en gebruiken op uw apparaat Google Play Help.
U moet een Google-account aan uw apparaat toevoegen om items via de Google Play Store-app te downloaden en te kopen. U kunt de onderstaande stappen herhalen als u meerdere accounts aan uw apparaat wilt toevoegen. Een of meer Google-accounts toevoegen. Maak een Google-account als u dit nog niet heeft gedaan. Open de app Instellingen van uw apparaat. Tik op Accounts Account toevoegen Google Volg de instructies om uw account toe te voegen.
Meerdere accounts beheren Uw privacy en beveiliging beheren Voor iedereen Veiligheidscentrum Google.
Uw Google-account nog veiliger maken Privé op internet surfen Uw Google-account zoals u het wilt Een melding ontvangen als uw naam op internet verschijnt De gegevens beheren die zijn opgeslagen in uw Google-account Uw Google-account nog veiliger maken. U kunt een extra beveiligingslaag aan uw Google-account toevoegen door authenticatie in twee stappen in te schakelen. Als u dat doet, stuurt Google een toegangscode naar uw mobiele telefoon wanneer iemand vanaf een onbekende computer probeert in te loggen op uw account.
Het telefoonnummer in uw account wijzigen en aanpassen hoe het wordt gebruikt Computer Google-account Help.
Nog meer van Google. Het telefoonnummer in uw account wijzigen en aanpassen hoe het wordt gebruikt. U kunt telefoonnummers toevoegen aan, updaten in of verwijderen uit uw Google-account. Telefoonnummers worden voor verschillende doeleinden gebruikt. U kunt bepalen hoe uw nummers mogen worden gebruikt. Een telefoonnummer toevoegen, updaten of verwijderen. Open uw Google-account. Selecteer Uw persoonlijke gegevens Telefoon in het gedeelte Persoonlijke info en privacy.
Zo check je welke smartphones toegang tot je Google-account hebben.
Omdat je ongemerkt veel mobiele apparaten aan je Google-account koppelt, raak je al gauw het overzicht kwijt. Daarom heeft Google een pagina beschikbaar gemaakt waar je al deze toestellen terugvindt. Alle toestellen die de afgelopen 28 dagen toegang tot je account hebben gehad, worden onder elkaar gezet.
In 4 stappen de toegang tot je Google-account beheren.
Hier heb je de optie om het wachtwoord van je Google-account te veranderen, de herstelinformatie en accountrechten te checken of de Gmail-instellingen te controleren. Wil je je Google-account goed beveiligen, dan raden we je aan om tweestapsverificatie in te schakelen. Tweestapsverificatie legt een extra beveiligingslaag over je account, door bij het inloggen te vragen naar een code. Al een tijdje is het bij Google-accounts niet meer nodig om een code in te voeren. Wanneer je Google Prompt gebruikt, dan wordt de code vervangen door een bevestiging op je smartphone.
Een apparaat toevoegen aan de Google Play Store wikiHow.
Hier zie je alle accounts die op dit moment zijn verbonden met het apparaat. Tik op Account toevoegen. Je krijgt een lijst te zien met accounts die je kan toevoegen. Tik op de optie Google. Hiermee kan je een Google-account toevoegen aan het apparaat.

Contacteer ons