Op zoek naar google account toevoegen android lukt niet?

 
google account toevoegen android lukt niet
Gmail opnieuw instellen: zo doe je dat bij Android.
Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account. Zo stap je over van iPhone naar Android met de Google Drive-app. Google heeft nieuwe overstapopties toegevoegd aan de Google Drive-app op iOS. Overstappen van iPhone naar Android wordt zo nog makkelijker.
Google account toevoegen lukt niet. Algemene Vragen over Android.
Handig Review ASUS Chromebook 12: leuk als extraatje. Hot Xiaomi heeft in Benelux nu partnerschap met Belsimpel en Coolblue. Handig Tip: Zo luister je naar Nederlandse nieuwsbulletins via Google Assistent. Algemene Vragen over Android. Google account toevoegen lukt niet. Google account toevoegen lukt niet.
Samsung android galaxy 4: kan geen google-account aanmaken? Vraag Antwoord Tablets Magazine.
dan vraagt hij een bestaand of een nieuw en tot zover gaat alles normaal. als ik een bestaand gmail adres intoets kent hij niet en een nieuwe aanmaken lukt ook niet. Ik het al tig keer geprobeerd de tablet is 1 maand oudzou, het verstandig zijn om. terug naar fabrieksinstellingen te gaan en helemaal opnieuw te beginnen? Dat zou ik zeker even proberen. Je hebt wel een actieve internetverbinding? Ik zag bovenin een aanwijzing van systeemhersteldat, heb ik gedaan en nu werkt alles perfect. Hoi ik heet Richard en ik heb een tablet Samsung galaxyca x 4 ik kan ook sinds kort geen Google account meer aan maken en ik heb alles geprobeerd meer hij doet het gewoon niet ik snap er niets van. Een antwoord toevoegen.
Accounts toevoegen en gebruiken op uw apparaat Google Play Help.
Een of meer Google-accounts toevoegen. Maak een Google-account als u dit nog niet heeft gedaan. Open de app Instellingen van uw apparaat. Tik op Accounts Account toevoegen Google Volg de instructies om uw account toe te voegen. Herhaal zo nodig de stappen om meerdere accounts toe te voegen.
Een account toevoegen of verwijderen op Android Nexus Help.
Een account toevoegen of verwijderen op Android. U kunt accounts toevoegen aan uw Android-telefoon of tablet. Wanneer u een account toevoegt, wordt de aan dat account gekoppelde informatie automatisch gesynchroniseerd met uw apparaat. U heeft een account op uw apparaat nodig om apps te downloaden vanuit de Google Play Store.
Activeren Google account lukt niet T-Mobile Community.
Inmiddels heb ik wel m'n' gemaakte backup vanuit KIES terug gezet, zodat ik weer over mijn contacten en zo kan beschikken, maar ben wel al m'n' apps kwijt. Nu wil ik weer apps gaan installeren van Google Play of Samsung mms maar daarvoor moet ik een Google account toevoegen.en dat lukt niet!
Meerdere accounts beheren Uw privacy en beveiliging beheren Voor iedereen Veiligheidscentrum Google.
Uw Google-account nog veiliger maken Privé op internet surfen Uw Google-account zoals u het wilt Een melding ontvangen als uw naam op internet verschijnt De gegevens beheren die zijn opgeslagen in uw Google-account Uw Google-account nog veiliger maken. U kunt een extra beveiligingslaag aan uw Google-account toevoegen door authenticatie in twee stappen in te schakelen. Als u dat doet, stuurt Google een toegangscode naar uw mobiele telefoon wanneer iemand vanaf een onbekende computer probeert in te loggen op uw account. Dit betekent dat als iemand uw wachtwoord steelt of raadt, de potentiële hacker nog steeds niet kan inloggen op uw account, omdat deze niet over uw telefoon beschikt.

Contacteer ons