Meer resultaten voor kan geen google account toevoegen android

 
kan geen google account toevoegen android
google account toevoegen werkt niet Algemene Vragen over Android.
Uiteindelijk heb ik een harde reset uitgevoerd waarbij ik m'n' hele telefoon heb opgeschoond in de hoop dat google play store het deed, maar nee ik kreeg dit keer een ander probleem.Ik moest een gmail account toevoegen om toegang te krijgen tot google services. Wanneer ik dus een account toevoeg komt er te staankan" geen betrouwbare verbinding met de server tot stand brengen. Dit is mogelijk een tijdelijk probleem of uw SIM-kaart is niet geschikt voor gegevensservices. Als het probleem blijft optreden, neemt u contact op met de klantenservice" Ik heb geen idee wat dit te betekenen heeft, omdat mijn gmail account gewoon werkt op de computer. Ik hoop dat iemand mij kan helpen, alvast bedankt.
Activeren Google account lukt niet T-Mobile Community.
Inmiddels heb ik wel m'n' gemaakte backup vanuit KIES terug gezet, zodat ik weer over mijn contacten en zo kan beschikken, maar ben wel al m'n' apps kwijt. Nu wil ik weer apps gaan installeren van Google Play of Samsung mms maar daarvoor moet ik een Google account toevoegen.en dat lukt niet! Ik beschik over een gmail account maar het wil maar niet lukken om daarmee te verbinden. Krijg dan de melding Kan" geen betrouwbare gegevensverbinding met de server tot stand brengen."
Accounts toevoegen en gebruiken op uw apparaat Google Play Help.
Selecteer een ander account. Als geen van uw accounts wordt weergegeven, klikt u op Account toevoegen. Uw account beveiligen met herstelopties. U kunt uw Google-account en uw aankopen op Google Play beveiligen door opties voor accountherstel toe te voegen, zoals een back-up-e-mailadres of telefoonnummer.
Samsung Galaxy A5 2017 Activeer Google-account in de telefoon Vodafone NL.
Druk op Account toevoegen. Druk op Google. Nog geen Google-account? Druk dan op Of maak een nieuw account en volg de aanwijzingen op het scherm om een account aan te maken. Druk in het schrijfveld en toets de gebruikersnaam van je Google-account in.
Gmail opnieuw instellen: zo doe je dat bij Android.
Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account. Zo stap je over van iPhone naar Android met de Google Drive-app. Google heeft nieuwe overstapopties toegevoegd aan de Google Drive-app op iOS. Overstappen van iPhone naar Android wordt zo nog makkelijker.
Samsung android galaxy 4: kan geen google-account aanmaken? Vraag Antwoord Tablets Magazine.
Samsung android galaxy 4: kan geen google-account aanmaken? Ik kan wel op internet kan, ook op ziggo webmail kan ook via google-chrome op you-tube komen dus dat werkt allemaal goed.Nu heb ik van alles geprobeert een nieuw google account aan te maken werkt niet krijg dan te zien.
Android zonder Google? Zo doe je dat How To ComputerTotaal.
Bij de meeste zoek-apps kun je een widget aan je startscherm toevoegen om er snel en eenvoudig mee te zoeken. Mocht je toch graag Google Chrome blijven gebruiken, dan kun je daarin wel een andere standaardzoekmachine instellen. Daarvoor open je Chrome en tik je op de menuknop rechts van de adresbalk en ga je naar Instellingen. Tik dan op Zoekmachine en kies een andere zoekmachine uit de lijst. Helaas missen daar wel een aantal populaire opties. De mobiele browser Mozilla Firefox biedt voor zoeken een stuk meer instellingen dan Chrome. Je kunt hierbij zelf bepalen welke zoekmachines je toevoegt en welke je als standaard wilt instellen. Ook kun je die gekozen standaardzoekmachine van Firefox in sommige Android-versies automatisch laten starten als je lang op de thuisknop drukt. android smartphone google advertenties tips how to privacy tablet. 0 Reacties op: Android zonder Google? Zo doe je dat. Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account?
Een apparaat toevoegen aan de Google Play Store wikiHow.
Nog geen account? Gebruikersportaal Verras me! Over ons Categorie├źn Recente wijzigingen. Nieuw artikel schrijven Artikelen categoriseren Meer idee├źn. Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Smartphones Mobiele telefoons. Een apparaat toevoegen aan de Google Play Store. 2 methoden: Een Android-apparaat toevoegen Een Kindle Fire-tablet toevoegen. Als je een apparaat toevoegt aan Google Play heb je toegang tot al je eerdere app, film, muziek, boek en overige aankopen op dit nieuwe apparaat. Je kan snel een Android-apparaat toevoegen door in te loggen met hetzelfde Google-account.

Contacteer ons