Zoeken naar agenda toevoegen google

 
agenda toevoegen google
De Google-agenda van iemand anders toevoegen Computer Google Agenda Help.
Toevoegen via een link. Je kunt een agenda alleen via een link toevoegen wanneer de agenda van de andere persoon openbaar is. Open Google Agenda op je computer. Klik aan de linkerkant naast Andere agenda's' op de pijl-omlaag Selecteer Toevoegen via URL.
Herinneringen aan de Google Agenda toevoegen Clickx. Herinneringen aan de Google Agenda toevoegen Clickx.
Door verder op deze website te surfen geeft u de toestemming aan Minoc Data Services om cookies te gebruiken. Herinneringen aan de Google Agenda toevoegen. 20 Mei 2016 Redactie Clickx Magazine. Er zijn vele agenda-applicaties en to-do-programmas, maar in de praktijk wil je waarschijnlijk een eenvoudige manier om herinneringen toe te voegen die weinig moeite kost.
Een nieuwe agenda maken Google Agenda Help.
Kleur van je agenda wijzigen. Open Google Agenda. Zoek je agenda aan de linkerkant van de pagina onder Mijn agenda's. Klik naast je agenda op Opties Kies de kleur voor je agenda of klik op Aangepaste kleur toevoegen Gerelateerde artikelen.
Google Agenda Apps op Google Play.
Google LLC Productiviteit. Toevoegen aan verlanglijstje. Bespaar tijd en haal alles uit je dag met de officiƫle Google Agenda-app voor je Android-telefoon en tablet. Meerdere manieren om je agenda weer te geven: schakel snel tussen maand, week en dagweergave. Afspraken uit Gmail: reserveringen voor vluchten, hotels, concerten, restaurants en meer worden automatisch toegevoegd aan je agenda.
Je Agenda-instellingen wijzigen Android Google Agenda Help.
Open de Google Agenda-app Tik linksboven op Menu Instellingen Tik op Algemeen om het begin van de week, de tijdzone van het apparaat, de standaardduur van afspraken en andere instellingen te wijzigen. Accounts toevoegen of de synchronisatie stopzetten. Je kunt meer accounts toevoegen aan Google Agenda of de synchronisatie van Google Agenda met je Google-account stopzetten.
De Google-agenda van iemand anders toevoegen Android Google Agenda Help.
Je kunt de instellingen voor het delen van Google Agenda alleen bewerken op een computer, niet in de app. Klik aan de linkerkant op Andere agenda's.' Geef in het vak De agenda van een kennis toevoegen of De agenda van een collega toevoegen het e-mailadres van de andere persoon op.
Importeer in Google Angenda Intercommunale van de Ontwikkeling van de Kempen IOK.
Selecteer Toevoegen via URL in het menu. Geef het adres op in het betreffende veld. Klik op de knop Agenda toevoegen. De agenda wordt weergegeven in het gedeelte Andere agenda's' aan de linkerkant van de agendalijst. Download het onderstaand ical-bestand. Ga naar Google Agenda.

Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Overslaan naar hoofdinhoud. Microsoft Dynamics 365. Gratis downloads beveiliging.

Contacteer ons