Op zoek naar google account toevoegen?

 
google account toevoegen
Accounts toevoegen en gebruiken op uw apparaat Google Play Help.
Selecteer een ander account. Als geen van uw accounts wordt weergegeven, klikt u op Account toevoegen. Uw account beveiligen met herstelopties. U kunt uw Google-account en uw aankopen op Google Play beveiligen door opties voor accountherstel toe te voegen, zoals een back-up-e-mailadres of telefoonnummer.
Een account toevoegen of verwijderen op Android Nexus Help.
Tik op het type account dat u wilt toevoegen. Tik op Google om uw Google-account toe te voegen. Wanneer u inlogt met een Google-account, worden alle e-mails, contacten, agenda-afspraken en andere gegevens van dat account automatisch gesynchroniseerd met uw apparaat.
Maak uw Google-account.
Ik ga akkoord met de Servicevoorwaarden en het Privacybeleid van Google. Meer informatie over waarom we om deze informatie vragen. Eén account is alles wat u nodig heeft. Met één gratis account krijgt u toegang tot alles van Google. Neem het allemaal met u mee.
Meerdere accounts beheren Uw privacy en beveiliging beheren Voor iedereen Veiligheidscentrum Google.
Uw Google-account nog veiliger maken Privé op internet surfen Uw Google-account zoals u het wilt Een melding ontvangen als uw naam op internet verschijnt De gegevens beheren die zijn opgeslagen in uw Google-account Uw Google-account nog veiliger maken. U kunt een extra beveiligingslaag aan uw Google-account toevoegen door authenticatie in twee stappen in te schakelen. Als u dat doet, stuurt Google een toegangscode naar uw mobiele telefoon wanneer iemand vanaf een onbekende computer probeert in te loggen op uw account.
Een apparaat toevoegen aan de Google Play Store wikiHow.
Hier zie je alle accounts die op dit moment zijn verbonden met het apparaat. Tik op Account toevoegen. Je krijgt een lijst te zien met accounts die je kan toevoegen. Tik op de optie Google. Hiermee kan je een Google-account toevoegen aan het apparaat.
Hoe voeg ik een Google-account aan mijn apparaat toe?
Het account kan je Gmail-adres zijn of een gebruikersnaam op een door Google gehost domein. Het is mogelijk om meerdere Google-accounts aan een apparaat toe te voegen. Hoe voeg ik een Google-account aan mijn apparaat toe? Open het menu instellingen van het desbetreffende apparaat. Type onder accounts op account toevoegen Google.
Android google play store account veranderen.
Mijn papa heeft vorig jaar een tablet gekocht voor apps te downloaden etc, echter had hij zelf geen google account dus heb ik de mijne erop geïnstalleerd. Nu is het zo dat hij voor zijn werk nu wel een google account heeft moeten aanmaken, en wil hij dus zijn google account op zijn tablet zetten zodat hij zelf apps kan downloaden onder zijn account. Maar ik vind dus niet hoe je mijn account moet verwijderen en zijn account kan toevoegen, zonder dat je reeds gedownloade apps en data verliest.
Inloggen Google Accounts.
Als je een gedeeld apparaat gebruikt, raden we extra veiligheidsmaatregelen aan. Google herkent dat e-mailadres niet. Een account maken met dat adres? Er is iets misgegaan. Controleer de verbinding en probeer het opnieuw. Inloggen met een ander account Account maken.

Contacteer ons