Meer resultaten voor google agenda account toevoegen

 
google agenda account toevoegen
De Google-agenda van iemand anders toevoegen Computer Google Agenda Help.
Toevoegen via een link. Je kunt een agenda alleen via een link toevoegen wanneer de agenda van de andere persoon openbaar is. Open Google Agenda op je computer. Klik aan de linkerkant naast Andere agenda's' op de pijl-omlaag Selecteer Toevoegen via URL.
Je Agenda-instellingen wijzigen Android Google Agenda Help.
Je kunt meer accounts toevoegen aan Google Agenda of de synchronisatie van Google Agenda met je Google-account stopzetten. Een account toevoegen. Open de app Instellingen op je telefoon of tablet. Tik in het gedeelte Persoonlijk op Accounts Account toevoegen. Selecteer Google als het soort account.
Je Agenda-instellingen wijzigen iPhone en iPad Google Agenda Help.
Accounts toevoegen of de synchronisatie stopzetten. Je kunt meer accounts toevoegen aan Google Agenda of de synchronisatie van Google Agenda met je Google-account stopzetten. Een account toevoegen. Open de Google Agenda-app Tik linksboven op Menu Instellingen Tik op Accounts beheren Nog een account toevoegen.
Een nieuwe agenda maken Google Agenda Help.
Kleur van je agenda wijzigen. Open Google Agenda. Zoek je agenda aan de linkerkant van de pagina onder Mijn agenda's. Klik naast je agenda op Opties Kies de kleur voor je agenda of klik op Aangepaste kleur toevoegen Gerelateerde artikelen.
Google Agenda Apps op Google Play.
Google LLC Productiviteit. Toevoegen aan verlanglijstje. Bespaar tijd en haal alles uit je dag met de officiƫle Google Agenda-app voor je Android-telefoon en tablet. Meerdere manieren om je agenda weer te geven: schakel snel tussen maand, week en dagweergave. Afspraken uit Gmail: reserveringen voor vluchten, hotels, concerten, restaurants en meer worden automatisch toegevoegd aan je agenda.
De Google-agenda van iemand anders toevoegen Android Google Agenda Help.
Je kunt de instellingen voor het delen van Google Agenda alleen bewerken op een computer, niet in de app. Klik aan de linkerkant op Andere agenda's.' Geef in het vak De agenda van een kennis toevoegen of De agenda van een collega toevoegen het e-mailadres van de andere persoon op.
Je agenda met iemand delen Google Agenda Help.
Je agenda delen of het delen ervan ongedaan maken. Je kunt in Google Agenda meerdere agenda's' hebben waaraan je afspraken kunt toevoegen. Elke agenda kan verschillende instellingen voor delen hebben. Een bestaande agenda delen. Je kunt de hoofdagenda voor je account delen, of een andere agenda die je hebt gemaakt.
Meerdere Google agenda's' koppelen Samsung Galaxy S III Samsung Smartphones.
Kan volgens mij alleen door de betreffende. Google accounts toe te voegen en agenda te synchroniseren. Lid sinds 12 juni 2010. 31 december 2012. Je opent je agenda, dan zie je bovenin staan althans bij mij Vandaag, Agenda's' en een. Klik op agenda en dan account toevoegen!

Contacteer ons