Meer resultaten voor nieuw google account toevoegen

 
nieuw google account toevoegen
Accounts toevoegen en gebruiken op uw apparaat Google Play Help.
Selecteer een ander account. Als geen van uw accounts wordt weergegeven, klikt u op Account toevoegen. Uw account beveiligen met herstelopties. U kunt uw Google-account en uw aankopen op Google Play beveiligen door opties voor accountherstel toe te voegen, zoals een back-up-e-mailadres of telefoonnummer.
Android google play store account veranderen.
Markeer forums als gelezen. Wat is er nieuw? Markeer forums als gelezen. Android google play store account veranderen. If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. Discussie: google play store account veranderen. Abonneren op deze discussie. 30 januari 2016, 1056: 1. View Forum Posts. google play store account veranderen. Mijn papa heeft vorig jaar een tablet gekocht voor apps te downloaden etc, echter had hij zelf geen google account dus heb ik de mijne erop geïnstalleerd. Nu is het zo dat hij voor zijn werk nu wel een google account heeft moeten aanmaken, en wil hij dus zijn google account op zijn tablet zetten zodat hij zelf apps kan downloaden onder zijn account. Maar ik vind dus niet hoe je mijn account moet verwijderen en zijn account kan toevoegen, zonder dat je reeds gedownloade apps en data verliest.
Een account toevoegen of verwijderen op Android Nexus Help.
Tik op het type account dat u wilt toevoegen. Tik op Google om uw Google-account toe te voegen. Wanneer u inlogt met een Google-account, worden alle e-mails, contacten, agenda-afspraken en andere gegevens van dat account automatisch gesynchroniseerd met uw apparaat.
Google-accounts toevoegen.
Raak onder ACCOUNTS Account toevoegen aan. Raak Google aan en volg de instructies op het scherm voor het toevoegen van een bestaand account of het maken van een nieuw account. Uw agenda en contacten worden bijgewerkt om de gegevens van dat account toe te voegen.
Meerdere accounts beheren Uw privacy en beveiliging beheren Voor iedereen Veiligheidscentrum Google.
Er wordt een nieuw venster geopend met het incognitopictogram in de hoek. Als u de incognitosessie wilt beëindigen, sluit u het venster. Uw Google-account zoals u het wilt. Op uw pagina Accountinstellingen kunt u services en informatie over uw Google-account bekijken en uw beveiligings en privacyinstellingen wijzigen. Bekijk uw instellingen door op uw naam of afbeelding in de rechterbovenhoek te klikken en Account te selecteren. Een melding ontvangen als uw naam op internet verschijnt. Ik op het internet kan u helpen inzicht te krijgen in en te beheren wat mensen te zien krijgen wanneer ze op Google naar u zoeken. U kunt hier Google-meldingen instellen zodat u een melding ontvangt wanneer er informatie over u online verschijnt. Er worden automatisch enkele zoektermen voorgesteld die u mogelijk in de gaten wilt houden. Log in op uw Google-account en ga naar het gedeelte Ik op het internet. Klik op Mijn webmeldingen beheren en klik op de rode knop om een melding in te stellen. Uw naam staat al ingevuld in het tekstveld. Klik op het tekstveld om meer voorgestelde meldingen te bekijken. Klik op Toevoegen om een melding toe te voegen.
Maak uw Google-account.
Ik ga akkoord met de Servicevoorwaarden en het Privacybeleid van Google. Meer informatie over waarom we om deze informatie vragen. Eén account is alles wat u nodig heeft. Met één gratis account krijgt u toegang tot alles van Google. Neem het allemaal met u mee.
Hoe voeg ik een Google-account aan mijn apparaat toe?
Het is mogelijk om meerdere Google-accounts aan een apparaat toe te voegen. Hoe voeg ik een Google-account aan mijn apparaat toe? Open het menu instellingen van het desbetreffende apparaat. Type onder accounts op account toevoegen Google. Volg de instructies op het beeldscherm om je account toe te voegen.
Een apparaat toevoegen aan de Google Play Store wikiHow.
Nog geen account? Gebruikersportaal Verras me! Over ons Categorieën Recente wijzigingen. Nieuw artikel schrijven Artikelen categoriseren Meer ideeën. Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Smartphones Mobiele telefoons. Een apparaat toevoegen aan de Google Play Store.

Contacteer ons